MVO

Hoofdsponsorschap TVR

Met trots willen we u mededelen, dat wij vanaf 2017 de hoofdsponsor zijn van Triathlon Vereniging Rijnmond, ofwel TVR. TVR staat voor passie voor triathlon, betrokkenheid van de leden, en waardering voor elkaar, ongeacht niveau.

TVR is een actieve triathlonvereniging met zo’n 100 leden en gericht op de regio Rijnmond. We zijn er voor iedere sporter die interesse heeft in triathlons (en/of duathlons), of het nu op recreatief niveau is, op landelijk topniveau of voor sporters die een korte afstand óf een hele triathlon willen volbrengen.

TVR doet dit door een breed trainingsaanbod in de 3 disciplines zwemmen, fietsen en hardlopen, verzorgd door ervaren trainers met gerichte trainingsschema’s. Dat er maar liefst 3 keer in de week zwemtraining gegeven wordt, maakt TVR uniek en aantrekkelijk.

EuroZaken Triathlon
Vanaf 2014 houdt EuroZaken jaarlijks de EuroZaken Triathlon. Onderdeel van de sponsordeal is dat TVR de organisatie op zich neemt voor  2017 en de jaren daarna. De eerste drie jaar is dit fantastisch neergezet door Tri-Fa, waaraan het Jeugdsportfonds als goed gekoppeld was. Ook onder leiding van TVR zal het Jeugdsportfonds gekoppeld blijven aan de EuroZaken Triathlon.

TVR heeft als organisator van de EuroZaken Triathlon op 17 juni 2017 een prachtige vierde editie neergezet. Wilt u een beeld krijgen van deze geweldige dag? Neem dan een kijkje op www.facebook.com/EuroZakenTriathlon.

Activiteiten
Veel TVR leden doen ieder wedstrijdseizoen mee aan wedstrijden door het hele land; samen de competitie aangaan is immers leuk en uitdagend! Naast het feit dat bijna de helft van onze leden meedoet in een van de nationale triathloncompetities, hebben we voor alle leden ook onze eigen TVR clubcompetitie en doet TVR mee met de inter-clubcompetitie.

TVR is supertrots dat in seizoen 2017 5 teams uitkomen in diverse divisies!

TVR komt uit met drie eigen herenteams in de 2de, 3e en 4e divisie en twee damesteams in de 2de divisie. Het basisuitgangspunt van de TVR teams is dat alle leden mee kunnen doen, plezier en waardering voor elkaar staat voorop.

Wilt u de belevenissen van TVR volgen? Neem dan een kijkje op http://www.triathlonrijnmond.nl/ of volg ze via facebook www.facebook.com/triathlonrijnmond.